Postet nga: raushiq

Policia shkatërroi rrjetin që kontrabandonin vetura në Raushiq të Pejës

Policia e Kosovës në bashkëpunim me Doganën e Kosovës identifikojnë automjetet, pronarët e të cilave u janë shmangur tarifave të detyrueshme doganore.

Pamje: Tensione të reja në zgjedhjet e PDK në Pejē

Në mes të shumë tensioneve Sejdi Veseli është  zgjedhur kryetar i nëndegës së PDK-në Ballagajë të Pejës.

Rrahjet brenda PDK-së në rajonin e Pejës, Policia siguron zgjedhjet - FOTO

Përplasjet brenda Partisë Demokratike të Kosovës – PDK në rajonin e Pejës dhe paralajmërimet se rastet e tilla mund të përsëriten, kanë bërë që ...

Përleshja brenda PDK-së në Raushiq, rasti pritet të dërgohet në Gjykatë

Përleshja e dy ditëve më parë e cila ndodhi në Raushiq të Pejës, gjatë kuvendit zgjedhor të PDK-së, do të procedohet në Gjykatën për kundë...

Përleshja brenda PDK-së në Raushiq, intervistohen dy persona

Dy persona janë intervistuar nga ana e Policisë në lidhje me përleshjen e cila ka ndodhur dy ditë më parë gjatë kuvendit zgjedhor të PDK-së, në Raushiq të Pejë...

PDK fsheh nga Policia përleshjen

Partia Demokratike e Kosovës është përkujdesur që ta fshehë incidentin që ka ndodhur në nëndegën e saj në Raushiq të Pejës.

Rrahje masive në Raushiq të Pejës

Gjashtë burra janë rrahur brenda një lokali në fshatin Raushiq të Pejës.

Mërdhijnë Nxënësit, Ndërpritet Mësimi në Raushiq

Mërdhijnë Nxënësit, Ndërpritet Mësimi në Raushiq

Për shkak të të ftohtit, në shkollën “28 Nëntori” në Raushiq të Pejës në dy ditët e fundit nuk është zhvilluar procesi mësimor.