Postet nga: rasti "veteranet"

Bashkëshortja e Rexhep Selimit: “Nuk dua me pa kërkon prej bashkëluftëtarëve të mi te krimet e rënda e aq më pak për statusin e veteranëve”

Deputetja Shqipe Selimi ka dëshmuar të enjten më 29.02.2024 në Gjykatë në procesin gjyqësor ndaj të akuzuarve në rastin ‘Veteranët’.

Rasti “Veteranët”, 4 komandantë brigadash rrëfejnë për procesin e verifikimit të statusit të veteranëve të UÇK-së

Pesë dëshmitarë të rinj kanë dëshmuar më 28.02.2024 në procesin gjyqësor i njohur si "Veteranët" që po zhvillohet në Gjykatën e Prishtinës.

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Çka tha Daut Haradinaj për Albin Kurtin në gjykimin për rastin “Veteranët”?

Në gjykimin për rastin e njohur si “Veteranët” më 26.02.2024 kanë dëshmuar ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj, dhe tre dëshmitarë të tjerë.

Daut Haradinaj dëshmitar në rastin 'Veteranët'

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj është paraqitut në cilësi të dëshmitarit në rastin e njohur si "Veteranët", më 26.02.2204 në gjykatë.

Për herë të pestë radhazi dështon të mbahet seanca në rastin 'Veteranët', mungoi i akuzuari Shukri Buja

Një vit e gjysmë që kur Apeli e ka kthyer lëndën në rigjykim e akoma asnjë seancë nuk është mbajtur në rastin e njohur si “Veteranët”.

Rasti 'veteranët', dështon seanca

12 të akuzuarit në rastin ‘Veteranët’, sërish dolën para gjykatës së shkallës së parë lidhur me akuzat që Prokuroria Speciale i ngarkon me në krye Agim Ç...

Dështon seanca në rastin ‘Veteranët’