Postet nga: Rasti Stenta

Leposhtica: Rasti ‘Stenta’ dëshmon që sistemi i drejtësisë ka nevojë për ‘stentim’

Rasti “Stenta” ishte njëri nga aktakuzat më të mëdha, të cilin pretendonte se e kishte zbuluar Prokuroria Speciale e Kosovës.

Gjykata merr vendim për 36 mjekët që akuzoheshin për mito e keqpërdorim të detyrës

Departamenti Special i Gjykatës së Prishtinës ka marrë vendim me të cilin i ka liruar nga akuza 36 mantelbardhët të cilët akuzohen se kishin udhëzuar pacientë...

Gjykata e Apelit vërteton aktgjykimin lirues ndaj Ferid Aganit dhe Gani Shabanit për rastin ‘Stenta’

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i të njëjtës ministri, Gani Shabani, në gusht të vitit 2022 ishin liruar nga akuza nga Gjykata e Prishtinës ...

'Stenta', Agani e Shabani para Gjykatës së Apelit

Ish ministri i shëndetësisë Ferid Agani së bashku me ish-sekretarin e kësaj ministrie Gani Shabani kanë kanë dalur sot para gjykatës së Apelit në lidhje me ...

Pas gjashtë vitesh lirohen nga akuza për rastin 'Stenta' ish-ministri dhe ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i kësaj ministrie Gani Shabani janë liruar në mungesë të provave, gjashtë vjet pasi ishin akuzuar për korrupsion.

Avokati e quan skandaloz dënimin e ish-ministrit Agani, kërkon në Apel lirimin e tij

Gjykata e shkallës së parë me 26 prill të këtij viti e kishte shpallur fajtor ish ministrin Ferid Agani duke e dënuar me 2 vite e 6 muaj dënim ...

Rasti 'Stenta', ish-ministri Agani sot para Gjykatës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është duke u mbajtur seanca gjyqësore në rastin "Stenta", ndaj ish-ministrit të shëndetësisë Ferid Agani, si dhe ish-sekretarit të MSh-së Gani ...

Gjykata vendosi për aktakuzën e rastit ‘Stenta’ ndaj Ferid Aganit

Gati dy vjet pasi ishte ngritur aktakuza, Gjykata Themelore e Prishtinës, për herë të dytë refuzon kundërshtimet ndaj provave dhe kërkesave për hedhje të aktakuzë...