Postet nga: rasti "pronto"

Adem Grabovci dhe të tjerët para Gjykatës për rastin 'Pronto'

Të akuzuarit e rastit ‘Pronto’ edhe sot pritet të ballafaqohen me aktakuzën e Prokurorisë Speciale në Gjykatën e Prishtinës.

A do ta shkarkojë Veseli këshilltarin e tij

Sot, kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli mori vendim që të gjithë zyrtarët e partisë që kanë aktakuza të lirohen nga detyra zyrtare dhe funksionet brenda ...

Vendimi i Apelit - Adem Grabovci dhe të tjerët do të gjykohen për rastin ‘Pronto’

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e avokatëve për hudhje të aktakuzës në rastin e njohur si “Pronto”.

Avokatët në rastin ‘Pronto’ thonë se aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Adem Grabovci së bashku me njëmbëdhjetë të akuzuarit e tjerë të aferës së përgjimeve ‘Pronto’, sot përballë Gjykatës e kundërshtuan aktakuzën e ...

Nesër nis gjykimi i të akuzuarve të rastit ‘Pronto’

Adem Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë të aferës së përgjimeve ‘Pronto’ nesër pritet të dalin para gjyqit për t’u përgjigjur rreth akuzave që ...

Haradinaj i Kujdesshëm në Rastin e Ministrit Nën Aktakuzë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nuk ka pranuar të tregojë nëse ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në qeverinë e tij, Besim Beqaj, do të shkarkohet pas ...

Aktakuza në Rastin ‘Pronto’, Hi Syve Ndërkombëtarëve?

Aktakuza e ngritur nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, për rastin e njohur si “Pronto”, në të cilin janë të përfshirë persona që bartin ose ...

Haxhiu: Aktakuzës T’i Shtohen Thaçi e Veseli dhe Dy Vepra Penale

Albulena Haxhiu konstatoi se në aktakuzën për Rastin “Pronto” duhet të akuzohen edhe Hashim Thaçi e Kadri Veseli.