Postet nga: Rasti "Brezovica"

Dorëhiqet nga Policia e Kosovës hetuesi i ‘Brezovicës’

Pas 23 viteve punë në Policinë e Kosovës, sot përfundimisht ka zhveshur uniformën e policisë për ta veshur atë të avokatit.

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Gjykata e Apelit e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, duke vërtetuar urdhrat e Gjykatës Themelore të Pejës të 5 dhe 6 korrikut 2023, ...

Ekskluzive: Përgjimet zbardhin aferën e filmimeve intime të gjykatësve (VIDEO)

Në Kallxo Pernime ndiqni hulumtimin për negociatat me sekserë të dyshimtë që tentojnë të blejnë prokurorë e të ndërhyjnë te gjyqtarët.

Shpjegimi i prokurorit se pse villat e Brezovicës u kthyen te pronarët (VIDEO)

Disa javë më parë, Gjykata e Pejës mori vendim që villat e sekuestruara në rastin “Brezovica” të kthehen te pronarët deri në përfundim të procedurës.

Policia e Kosovës ngjitet nëpër shtylla për të larguar kamerat e sigurisë në Shtërpcë (VIDEO)

KallxoPernime ka shfaqur pamjet nga operacioni i Policisë së Kosovës, gjatë të cilit janë konfiskuar kamerat e sigurisë në Shtërpcë.

Zyrat moderne të Qeverisë së Serbisë në Shtërpcë (VIDEO)

Emisioni KallxoPernime ka siguruar pamje të objektit të strukturave paralele të Serbisë, të cilat operonin në Shtërpcë. Emisioni ka shpërfaqur momentet kur hetuesit e policisë ishin futur në ...

Skema e fajdeve dhe lidhja me autosallonet (VIDEO)

Në një rrëfim për KallxoPernime prokurori Rasim Maloku ka rrëfyer skemën e zbuluar deri më tani, në të cilën autosallonet luksoze ishin përdorur pë...

Rrëfimi ekskluziv se si ranë biznesmenët e fajdes në rastin “Brezovica” (VIDEO)

Prokurori Rasim Maloku, i cili po heton rastin “Brezovica” ka rrëfyer në KallxoPernime rrjedhën sipas të cilës ai dhe grupi hetimor kanë arritur të zbulojnë një rrjet ...