Postet nga: rasti badovci

Fehmi Musa: Njeriu që më ka ndalur të shkoja në Siri është Shefqet Krasniqi

Fehmi Musa, i akuzuar për ndihmë në kryerjen e veprave terroriste në rastin e njohur si “Badovci” ka dhënë sot mbrojtjen para Gjykatës.

Mungon prokurori dhe mbrojtësi, dështon seanca për terrorizëm ndaj Fehmi Musës

Seanca e gjykimit ndaj Fehmi Musës, i akuzuar për veprën penale që lidhet me terrorizëm në rastin “Badovci”, ka dështuar sot në Gjykatën Themelore ...

VIDEO - Si u arrestua pjesëtari i grupit 'Badovci' në 'Marshin e Krenarisë'?

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” tranmetoi sonte hulumtimin për gjendjen e të dënuarve për terrorizëm.

Arsyetimi i Fushë Kosovës për ndalimin e "Muslim Taksit"

I akuzuari në rastin “Badovci”, Fehmi Musa, në emisionin “Drejtësia në Kosovë” tregoi se si Komuna e Fushë Kosovës nuk e kishte lejuar atë ta licencojë punën ...

VIDEO - Rrëfimi për arrestimin e të dënuarit në rastin 'Badovci'

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi sonte hulumtimin për të dënuarit për terrorizëm dhe trajtimin e tyre nga institucionet kompetente.

I akuzuari i Rastit ‘Badovci’ Raportohet të Jetë Vrarë në Siri

Njëri nga të akuzuarit në rastin “Badovci”, Betim Ibrahimaj, ndaj të cilit Gjykata nuk arriti të shpallë aktgjykimin, për arsye se ishte në arrati, raportohet të jetë vrarë ...

Apeli Vërteton Dënimin e të Akuzuarve të Rastit ‘Badovci’

Gjykata e Apelit e Kosovës ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore duke vërtetuar kështu dënimet e të akuzuarve në rastin e njohur si “Badovci”, ...

‘Badovci’ në Apel

Në Gjykatën e Apelit po shqyrtohet sot dënimi i të akuzuarve në Rastin “Badovci”.