Postet nga: rastet e vdekjeve

Pesë të vdekur me COVID-19 për 24 orë

Pesë persona kanë vdekur në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, personat e vdekur ishin të infektuar me SARS-CoV-2.

14 persona me COVID-19 vdesin gjatë 24 orëve të fundit

14 persona të cilët kanë qenë të infektuar me SARS-CoV-2 kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit, në mesin e tyre është edhe një 61 vjeçar nga Mitrovica.

14 të vdekur nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 14 raste të vdekjes nga COVID-19. Kështu njoftoi Instituti Kombëtarë i Shëndetësisë Publike.

Shkurti më pak i kobshëm se janari, bie numri i vdekjeve

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat preliminare në baza mujore për lindjet, vdekjet, kurorëzimet dhe shkurorëzimet për muajin shkurt 2021.

CovidRezultatet-2020

Kosovë, 14 persona të prekur me COVID-19, vdiqën gjatë 24 orëve

14 persona kanë vdekur në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit e që ishin të infektuar me SARS-CoV-2. Në mesin e tyre është edhe një 62 vjeçar nga Shtërpca.

Rastet pozitive me COVID-19 nga 3,788 mostrat e testuara

494 persona kanë rezultuar të infektuar me COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Tetë persona kanë vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Tetë persona kanë vdekur në Kosovë si pasojë e infeksionit me COVID-19 në 24 orët e fundit.

Rastet e vdekjeve të të prekurve nga COVID-19 në 24 orëve të fundit

12 persona kanë vdekur si pasojë e infeksionit me COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.