Postet nga: rastet e reja

11 persona me COVID-19 vdiqën në 24 orët e fundit

11 persona kanë vdekur dhe 154  të tjerë janë infektuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit, njofton Instituti i Shëndetësisë Publike.

Rezultatet nga mbi 3 mijë testime për COVID-19

3,003 mostra janë testuar gjatë 24 orëve të fundit  për COVID-19 nga të cilat 382 raste kanë rezultuar pozitivë.

Rastet e reja me COVID-19 nga 3,090 mostrat e testuara

Në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe laboratorët private me metodën RT-PCR, si dhe laboratorët publike ...

641 persona të shëruar dhe 498 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shëruar 641 persona që kanë qenë të infektuar me COVID-19.

COVID-19 Rezultatet

Vdesin 17 persona brenda 24 orëve që ishin të prekur me COVID-19

17 persona kanë vdekur në Kosovë brenda 24 orëve të fundit e të cilit ishin të infektuar me COVID-19.

599 raste të reja me COVID-19

599 raste pozitive me COVID19 kanë rezultuar në 24 orët e fundit.

Rezultatet nga 4557 mostra të testuara për COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike  ka bërë të ditur se 4,557 mostra për coronavirus janë testuar dhe prej tyre 701 kanë rezultuar pozitive me COVID-19

Kosovë, publikohen rezultatet për 3,208 mostra të testuara për COVID-19

Në laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike, në laboratorët publik e privat gjatë 24 orëve të fundit janë marrë 3,208 mostra për ...