Postet nga: rastet e reja

23 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se nga 880 testime, 23 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.

CovidRezultatet-2020

Nëntë raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit nëntë qytetarë kanë rezultuar ...

26 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nuk është raportuar asnjë vdekje nga COVID-19.

20 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se nga 949 testime, 20 qytetarë kanë rezultuar pozitivë ...

Kosovë, konfirmohen 32 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit nuk ë...

Dy të vdekur dhe 16 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar dy raste të vdekjeve me COVID-19.

COVID-19 Rezultatet

Konfirmohen 34 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nuk ë...

Konfirmohen 56 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Sipas raportit 24-orësh nga Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë ditës së sotme janë konfirmuar 56 raste të reja positive me COVID-19, njoftoi ...