Postet nga: Rastet e reja me COVID-19

2 të vdekur dhe 1 mijë e 603 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit 2 persona me COVID-19 kanë vdekur derisa 1,603 persona të tjerë kanë rezultuar pozitivë me kë...

149 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar 149 raste të reja me COVID-19 dhe asnjë rast i vdekjes.

29 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se të enjten me 23 qershor në Kosovë janë regjistruar 29 raste të reja me COVID-19 dhe asnjë rast i vdekjes.

16 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar 16 raste të reja me COVID-19 dhe asnjë rast i vdekjes.

Një viktimë dhe 19 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se nga 1.027 testime, 19 qytetarë kanë rezultuar pozitiv ...

CovidRezultatet-2020

2 të vdekur dhe 32 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar 2 vdekje nga COVID-19 dhe 32 raste të reja të të infektuarve.

108 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar 108 raste të reja me COVID-19 dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes, ...

COVID-19 Rezultatet

Rezultatet e fundit për rastet me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se nga 1.265 testime, 2 qytetarë kanë rezultuar pozitiv ...