Postet nga: rastet aktive

Rritet numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar 166 raste të reja me COVID-19 dhe janë shë...

1 mijë e 770 raste aktive me COVID-19

Në Kosovë aktualisht janë 1 mijë e 770 raste aktive të infektimeve me COVID-19.

Vazhdon të bie numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë

Aktualisht 1,294 raste aktive janë në Kosovë me coronavirus, ndërsa numri total i të infektuarve është  15,855.

Mbi 1 mijë raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Në Kosovë, numri aktual i të infektuarve me coronavirus është 1 mijë e 572.

Mbi 1 mijë e 700 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Numri i rasteve aktive me coronavirus në nivel vendi është dukshëm në ulje, sot në Kosovë janë 1 mijë e 730 raste aktive me SARS-CoV-2.

Mbi 2 mijë raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Kosova tash e gjashtë muaj është duke u ballafaquar me virusin COVID-19.

Këto janë komunat që s’kanë asnjë rast aktiv me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e rasteve aktive me COVID-19 për secilën komunë.

Prishtina, komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19

Në bazë të të dhënave të Ministrisë së  Shëndetësisë, Komuna e Prishtinës vazhdon të jetë komuna me më së shumti të infektuar me COVID-19.