Postet nga: Rasim Hasani

Loja në “TikTok” që dyshohet se nxiti nxënësit të lëndojnë vetën, KOMF bën thirrje për kujdes të shtuar

Pas raportimeve se 20 nxënës të shkollave fillore në Fushë Kosovë e Lipjan kanë lënduar vetën, të nxitur nga një video (lojë) në “TikTok”, ka reaguar Koalicioni ...

Trendi në TikTok, tre nxënës të shkollës në Gllogovc të Lipjanit dyshohet se lënduan veten me mjete të mprehta

Tre nxënës nën moshën 14-vjeçare të shkollës fillore të mesme të ulët “17 Shkurti” në fshatin Gllogovc të Komunës së Lipjanit, dyshohet se ...

Nxënësja e shkollës në Gadime vendosi mbulesën, mungoi dy javë në shkollë

Një nxënëse e shkollës fillore të mesme të ulët "Zenel Hajdini" në fshatin Gadime të komunës së Lipjanit ka vendosur mbulesën dhe ka munguar ...

Dëshmi se shteti injoron fëmijët që braktisën shkollën në Lipjan

Dy nxënës së shkollës “17 Shkurti” në Gllogovc të Lipjanit nuk janë duke i vijuar mësimet më. Për shkak të numrit të madh të mungesave kë...

Drejtori i shkollës në Ribar të Madh pretendon se u sulmua fizikisht nga prindi i një nxënësi

“Kam shku në pauzë me kry kohën e drekës, kur jam kthy, do të thotë pas pauzës, ai ka ardhë, më ka goditë, në orar të punë...

Në mes të vapës, banorët e Janjevës së Lipjanit nuk kanë ujë të pijshëm

Komuna e Lipjanit këto ditë po krenohet për ndërtimin e “shtigjeve të ecjes” në qytet, mirëpo fshatra rreth saj po përballen me mungesë të ujit ...

Lipjan, sfida për shfrytëzimin e plotë të hapësirës së re të tregut javor

Disa prej tregtarëve të komunës së Lipjanit, kanë nisur që produktet e tyre t’i shesin në hapësirën e re të tregut që është ndërtuar ...

Të miturit në burgun e Lipjanit pajisen me dokumentacion shkollor

Problemi i të miturve të cilët ndodhen në Qendrën Korrektuese në Lipjan për zhvillim e procesit mësimor është zgjidhur.