Postet nga: Rashit Qalaj

Qalaj vizitoi Policinë Federale të Gjermanisë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj po qëndron për vizitë zyrtare në Policinë Federale të Gjermanisë.

Drejtori i Policisë: Gjendja në veri, e tensionuar para zgjedhjeve

Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka deklaruar se situata e sigurisë në veri për momentin është e qetë dhe mjaft stabile edhe pse, sipas tij, ka ...

Arrestohen katër të kthyer nga Siria

Katër burra janë arrestuar nën dyshimet se kanë marrë pjesë aktivisht në luftën në Siri.

Arrestimi i policit nga Suhareka dhe atij nga Drenasi, flet drejtori Rashit Qalaj

Drejtori i Policisë, Rashit Qalaj ka deklaruar sot se kanë kërkuar që të jenë pjesë e hetimeve ndaj dy zyrtarëve policorë, atij të Suharekës i cili u ...

Rashit Qalaj: Kemi dyfishuar numrin e Policëve Special

Drejtori i Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka deklaruar se numri i policëve në Njësinë Speciale të Policisë së Kosovës është dyfishuar.

Qalaj: Në 2018-ën janë rritur vrasjet në Kosovë

Drejtori i Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka raportuar para Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë ...

Qalaj: Policia do ta ketë prioritet mbi prioritete dhunën në familje

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka thënë se Policia do ta ketë prioritet mbi prioritete dhunën në familje.

Qalaj në ‘Kongresin e Policisë Evropiane’

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës Rashit Qalaj, i shoqëruar nga zyrtarë të lartë të PK-së, po merr pjesë në ‘Kongresin e Policisë Evropiane’ i ...