Postet nga: Rashit Qalaj

Sa do të jetë i vështirë zëvendësimi i policëve të dorëhequr në veri, flasin njohësit e sigurisë

Dorëheqjet e qindra zyrtarëve policor të Kosovës në komunat me shumicë serbe në veri të vendit bën që institucioni i policisë të hapte një konkurs pë...

Policia e Kosoves

Gjysmë viti pa drejtor të Policisë, ekspertët thonë që më herët nuk ka pasur vonesa të tilla

Në fund të shkurtit janë bërë gjashtë muaj, pra gjysmë viti, prej kur institucioni i sigurisë në vend, Policia e Kosovës nuk ka ‘zot shtëpie’.

Ish-drejtori i Policisë: Plagosjet në Shtërpcë nga pjesëtari i FSK-së nuk janë bërë me armë zyrtare

Ish-drejtori i Policisë së Kosovës dhe deputeti i PDK-së Rashit Qalaj ka thënë se pjesëtari i FSK-së dy plagosjet në Shtërpcë nuk i ka bërë ...

PDK kërkon nga deputetët të mbështesin Projektligjin për Pensionet e policëve dhe punonjësve të IPK-së

Partia Demokratike e Kosovës iu ka bërë thirrje Qeverisë dhe deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje që të mbështesin Projektligji për Pensionet e policëve ...

A ka zvarritje të procesit të emërimit të drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës?

Për arsye personale dhe ndërgjegje profesionale, për rastin ku dyshohet se u dhunua një 11-vjeçare në Prishtinë, Samedin Mehmeti, ish-drejtori i përgjithshëm i Policisë ...

Qalaj i thotë deputetes së LVV-së 'je bërë si papagall'

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rashit Qalaj, i ka thënë deputetes së Lëvizjes Vetëvendosje, Mirlinda Tishukaj Sadiku, se 'është bërë si papagall', derisa ...

Ministria e Infrastrukturës deklarohet pas komenteve të deputetit Qalaj se Shpella e Gadimes ka staf joprofesional

Deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës më 29 shtator, ka kritikuar punëtorët në “Shpellën e Gadimes”, duke thënë se stafi ...

Deputeti Qalaj thotë se stafi i ‘Shpellës së Gadimes’ nuk kanë njohuri për shpellën (VIDEO)

Deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, ka kritikuar punëtorët në “Shpellën e Gadimes”, duke thënë se stafi janë joprofesional.