Postet nga: Raportim

Ekspozita ‘Reporting House’, korrespondentët e BBC-së tregojnë përvojën e raportimit për luftën në Kosovë

David Loyn, korrespondent i BBC TV gjatë luftës në Kosovë, në konferencën për media për hapjen e Galerisë “Reporting House” rrëfeu rëndësinë e ...

Pjesa e jashtme e klimës vendoset brenda objektit të Spitalit në Ferizaj - VIDEO

Një pamje e pazakontë është raportuar nga Spitali i Ferizajt. Pajisja e klimatizimit, e cila vendoset jashtë objekteve, është parë e vendosur brenda hapësirës së spitalit në një...

BE: Qasja raciste e policisë mbetet e nënraportuar

Agjencia për të Drejtat Themelore e Bashkimit Evropian, FRA, tha se qasja raciste e policisë “është gjerësisht e nënraportuar në BE”.

Mitrovicë, dorëzon në polici para të falsifikuara që i kishte tërhequr në Suedi

Një qytetar në Mitrovicë ka dorëzuar në polici 7 kartmonedha nga 200 euro të cilat sipas verifikimit të cilin ai e kishte kryer në një bankë, kishin rezultuar se janë të ...

Problemet me ashensor, rënia e numrit të shtretërve e shërbimet e reja – Çka raportoi Drejtori i Neurologjisë në bordin e SHSKUK-së?

Nga 90 shtretër sa kishte më parë, Klinika e Neurologjisë gradualisht ka rënë në 49 shtretër, për shkak të renovimeve dhe marrjes së hapësirave nga Klinika e ...

Raportimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë në bord: 4 dhoma për pacientë, 5 dhoma për personel

Sikurse në Urologji edhe në Kardiokirurgji numri i dhomave për personel është më i lartë se ai për pacientë.

Drejtori i Kardiologjisë në QKUK thotë se ka lejuar familjarët t’i ushqejnë pacientët, në mungesë të infermierëve

Për shkak të numrit të pamjaftueshëm të infermierëve, drejtori i Klinikës së Kardiologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës - QKUK, Lulzim Kamberi ka ...

Gazetari Zijadin Gashi rrëfen për emocionet e raportimit për Pavarësinë

Emocion i veçantë ishte për gjithësecilin momenti kur Kosova u shpall e pavarur më 17.02.2008.