Postet nga: raporti

ORCA: 19 programe të kolegjeve pa kuota për studentë

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), sot ka prezantuar raportin e monitorimit të Bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC).

Raporti amerikan për vrasjen e Jamal Khashoggit – drejton gishtin nga princi saudit i kurorës

Një version i deklasifikuar i një raporti të zbulimit amerikan, që pritet të publikohet të enjten, vë në pah se Princi saudit i Kurorës Mohammed bin Salman, miratoi vrasjen ...

Raporti i ZKA-së: Institucionet nuk kanë bërë mjaftueshëm për të mbrojtur ambientin gjatë aktivitetit minerar

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka bërë prezantimin publik të raportit të performancës “Procesi i licencimit të shfrytëzuesve të mineraleve ndërtimore e industriale dhe mbrojtja ...

Kryesuesi i KPK-së prezantoi punën 1 vjeçare

 

Mbahet debat për gjetjet e Auditiorit në Komunën e Pejës

Në asamblenë komunale të Pejës është mbajtur debati për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit.

Agjencia e statistikave publikoi raportin për zhvillimet kulturore në Kosovë për 2019-ën

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar sot të dhënat statistikore për zhvillimet kulturore në vend gjatë 2019.

Komisioni për buxhet e transfere miratoi raportin financiar të RTK-së

Komisioni parlamentar për Buxhet dhe Transfere i Kuvendit të Kosovës e ka miratuar raportin financiar të Radio Televizionit të Kosovës për muajt korrik-shtator, si dhe programin ...

Akademia e Shkencave sugjeron shfrytëzimin e qymyrit për prodhimin e energjisë elektrike

Akademikët kosovarë sugjerojnë se Kosova duhet të shfrytëzojë kapacitetet dhe rezervat e mëdha të qymyrit për prodhimin e energjisë elektrike.