Postet nga: raporti vjetor

Kuvendi nuk e miraton raportin e Autoritetit të Aviacionit Civil, Sindikata e Punëtorëve e mirëpret vendimin

Kuvendi i Kosovës më 57 vota kundër dhe 4 abstenime nuk e ka miratuar sot raportin vjetor të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës për vitin 2021.

AKP ka inkasuar 7.5 milionë euro nga qeratë që nga fillimi i procesit të privatizimit

Kryesuesi i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit(AKP), Nazmi Mikullovci ka raportuar në komisionin për Buxhet, raportin financiar të kësaj agjencie.

Nuk miratohet raporti vjetor i RTK-së për vitin 2021

Ka dështuar të miratohet raporti vjetor i performancës i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), për vitin 2021.

Brenda një viti Policia realizoi më shumë se 100 operacione në kufijtë e vendit

Janë gjithsej 108 operacione të kryera nga Policia e Kosovës gjatë vitit 2021 në kufijtë e Kosovës.

Rreth 1 milion eurove pasuri të AUV-it nuk iu dihet burimi

Rreth një milion eurove pasuri e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), nuk iu dihet burimi i tyre.

"Evazioni në punësime": BIRN dhe D+ publikojnë raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Për të tretin vit radhazi, Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) dhe organizata Democracy Plus kanë publikuar raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK), ...

Auditori: Pak nxënës të arsimit profesional mbajnë praktikë në biznese

Nxënësit e arsimit profesional e kanë të vështirë të mbajnë praktikë profesional tek bizneset e vendit.

Procedohet në seancë plenare raporti vjetor i Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, kryesuar nga Bekë Berisha, zëvendëskryetar i komisionit, u shqyrtua raporti vjetor i Agjencisë për ...