Postet nga: ramush haradinaj

O’Connell: Kosova Duhet të Çlirohet nga Njerëzit Joprofesionistë

Qeveria e Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Mbretërinë e Bashkuar.

Bekim Jashari Uron Kryeministrin Haradinaj

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur gjatë ditës Bekim Jasharin, djalin e Heroit të Kosovës, Hamëz Jashari.

Porosia e Kryeprokurorit për Veteranët dhe Ramush Haradinajn

“Prokurori i Shtetit është institucion i pavarur i cili funksionin e vet e kryen ne mënyre te paanshme, pa ndërhyrje nga cilido person fizik apo juridik”, ka thë...

Haradinaj Priti Ambasadorin Gjerman në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim ambasadorin e ri të Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt.

AAK, 60 Projekte nga Ligji për Obiliqin

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, dhe kandidati i kësaj partie për kryetar të Obiliqit, Xhafer Gashi, kanë siguruar obiliqasit se Ligji për Obiliqin, i miratuar në Kuvendin ...

Diskutohet për Pensionet e Viktimave të Dhunës Seksuale

Në takimin që Kryeministri Ramush Haradinaj pati sot me një delegacion të shoqatave që mbrojnë viktimat e dhunës seksuale gjatë lufës u diskutua edhe për përcaktimin ...

Haradinaj: Ligji për Prishtinën Element i Shtetësisë

Ramush Haradinaj edhe sot ka folur rreth Ligjit për Prishtinën të miratuar dje nga qeveria e drejtuar prej tij.

Haradinaj: Kosova e Gatshme të Respektojë Komunitetin LGBTI

Teksa mori pjesë në hapjen e Javës së Krenarisë, kryeministri Ramush Haradinaj u zotua se institucionet do të mbrojnë të drejtat e komunitetit LGBTI.