Postet nga: Rame Likaj

Drejtori i Agjencisë së Akreditimit e informon ministrin për ecurinë e dorëheqjes së anëtarëve të KShC-së

Pas pothuajse një muaji dorëheqje të 5 anëtarëve të bordit të Këshillit Shtetëror të Cilëisë (KShC), drejtori i Agjencisë së Akreditimit (AKA), Naim Gashi e ...

Premtimet për menaxhimin e pandemisë në shkolla karshi realitetit

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

Ministri reagon pas dorëheqjeve të 5 anëtarëve të KShC-së

Ramë Likaj, Ministër në detyrë i Arsimit dhe Shkencës ka reaguar pas dorëheqjeve të 5 anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë.

Likaj: Do të rishikohen të gjitha tekstet shkollore

Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka bërë të ditur se do të rishikohen të gjitha tekstet shkollore.

Likaj uron për fillimin e periodës së dytë të mësimit, kërkon respektim të masave anti COVID-19

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Likaj, i ka uruar të gjithë nxënësit për fillimin e periodës së dytë të mësimit.

Ministria e Arsimit anulon tenderin 1.3 milionësh për digjitalizim pas kundërshtimit të britanikëve

Ministria e Arsimit e ka anuluar tenderin prej 1.3 milion euro për krijimin e sistemit të digjitalizimit për menaxhimin e arsimit.

Ramë Likaj ‘tradhton’ Ambasadën britanike, hap tenderin në vlerë 1.3 milion euro pa konsultim me të (DOKUMENT)

Ministria e Arsimit ka hapur të martën një tender në vlerë prej 1 milion e 280 mijë euro për krijimin e sistemit të digjitalizimit për menaxhimin e arsimit.

Ministri i Arsimit prezantoi punën e tij gjashtë mujore

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj ka prezantuar punën e tij në këtë dikaster nga muaji qershor, kur ka marr mandatin deri në dhjetor.