Postet nga: Ramë Gashi

Sëmuret i akuzuari, dështon seanca kundër ish-anëtarëve të bordit të Bankës për Biznes

Seanca kundër të akuzuarve, Nazmi Mustafa, Nail Reshidi, Skender Blakqori, Ismet Brajshori, Islam Zekaj, Sherafedin Zhitia, Zylfi Arifaj, Pashk Bala që ishte caktuar të mbahet sot ka dështuar.

VIDEO: Dënohet me burg drejtori i Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me një vit burgim drejtorin e Departamentit Ligjor dhe të Licencimit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave (ARH), ...

Gjykatësi Beqir Kalludra i reagon Sami Lushtakut në seancë

Avokati Arianit Koci, i cili e mbron ish-kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku, në një gjykim që ka të bëjë me një tender 6 milionësh në KEK, e ka sulmuar ...

Vendimi i fundit i Gjykatës ndaj komandantëve të UÇK-së në rastin e ‘fryrjes së listave të veteranëve'

Mungesa e dy të akuzuarve ka bërë që trupi gjykues ta veçoj lëndën për dy të akuzuarit të cilët munguan në seancën e ...

Caktohet data e shpalljes së aktgjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi e Basri Muja, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe të ...

Ferdije Zhushi: Kam qenë e kërcënuar nga hyrja deri në dalje nga Kolegji ISPE

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi e Basri Muja, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe ...

Prokurorja Kërkon Dënim për Shyqyri Haxhën

Prokurorja Kërkon Dënim për Shyqyri Haxhën

Prokurorja e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Fikrije Fejzullahu ka kërkuar nga gjykata që ish kryeshefi ekzekutiv i PTK-së, Shyqyri Haxha, të shpallet fajtor dhe të dënohet pë...

Prokuroria e Kosovës Merr në Pyetje ish- Gjyqtarin e BE-së

Ish-gjykatësi i EULEX-it Francesco Florit është marrë në pyetje nga prokurorët pasi kërkoi disa herë të dëshmonte për të vërtetuar se ai nuk ka ...