Postet nga: ramazani

Ndiqni këto këshilla për ta festuar në mënyrë të shëndetshme Fitër Bajramin

Autor: Telegrafi.com

Pashkët, Peshah, Ramazani - tri fetë monoteiste festojnë

Rrallë qëllojnë të bien bashkë festa të rëndësishme fetare të hebrenjve, të krishterëve dhe të myslimanëve.

Ramazani ul numrin e testimeve për COVID-19

Gjatë muajit të Ramazanit, në Kosovë ka rënë interesimi i qytetarëve për t’u testuar për COVID-19, thonë nga Ministria e Shëndetësisë për ...

Pandemia ndryshon ritet e Ramazanit

Muaji i shenjtë i Ramazanit ka nisur për pjesën më të madhe të botës, por pandemia e koronavirusit ka lënë gjurmën e saj edhe mbi ...

Emigrantët e ngecur nëpër kampe në Ballkan nuk festojnë dot Ramazanin

Është muaji më i shenjtë i Ramazanit dhe shumë refugjatë dhe emigrantë që kalojnë Ballkanin gjatë rrugës së tyre për në Europën Perëndimore po përjetojnë ...

Vushtrria mbetet pa traditën e çajit pas Iftarit

Muaji i Ramazanit i ka gjetur të kthyera përmbys karriget e çajtoreve në Komunën e Vushtrrisë.

A paraqet rrezik për shëndetin agjërimi gjatë pandemisë?

Gjatë muajit të Ramazanit, besimtarët myslimanë nuk hanë dhe nuk pinë nga lindja e Diellit deri në perëndim të tij.

Arabia Saudite u kërkon myslimanëve të mos mblidhen për lutje gjatë muajit të Ramazanit

Trupi më i lartë fetar i Arabisë Saudite ka nxitur myslimanët në mbarë botën që të mos mblidhen për lutje gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, në ...