Postet nga: Ramadan Ilazi

PDK Ende s’ka Gjetur Zëvendësimin e Bekim Çollakut

Ministria e Integrimit Evropian ka mbetur pa udhëheqës që nga 9 shtatori, pasi që ish-ministri Bekim Çollaku kishte ndërruar zyrë, për të kaluar si shef i kabinetit ...

Arrestimi i Thaçit, Kosova Bojkoton Forumin e Beogradit

Arrestimi nga Serbia i drejtorit të Policisë Rajonale të Mitrovicës Jugore, Nehat Thaçit, është arsyeja kryesore pse zyrtarë të institucioneve qendrore të Kosovës kanë vendosur ta anulojnë ...

Komunat Informohen për MSA-në

Tryeza informuese për zyrtarët komunalë u organizua nga Ministria për Integrim Evropian (MIE) dhe Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) me mbështetje të GIZ-it.

MSA Hyn në Fuqi më 1 Prill

Marrëveshja e Stabilizim-Asocimit do të fillojë të zbatohet nga 1 prilli i këtij viti.

GAP: Më Shumë Buxhet për Institucionet

Ky institut rekomandoi të ketë rritje të buxhetit për disa institucione dhe agjenci publike, si  Autoriteti Kosovar i Konkurrencës dhe Agjencia për Efiçiencë të Energjisë, ndë...

Suedia Konfirmon Mbështetjen

Sekretarja e shtetit në Ministrinë suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar, Ulrika Modeer, ka thënë se Suedia do ta përkrahë Kosovën në proceset ...

Fazat e Hershme të Regresit

Fazat e Hershme të Regresit

Jeta në Kosovë’ ka analizuar Raportin  e Progresit për Kosovën të publikuar ditë më parë.