Postet nga: Rahoveci

COVID-19, Rahoveci kthehet në "zonën e gjelbër"

Komuna e Rahovecit është rikthyer në "zonën e gjelbër" të masave të reja anti COVID-19.

Kryetari dhe opozita debatojnë për hallet e Rahovecit

Qyteti i Rahovecit është një ndër qytetet më të vjetra të Kosovës. Ky qytet që nga paslufta është udhëhequr nga LDK, PDK dhe AAK.

Afër përfundimi i afatit për ndërtimin e Zonës Ekonomike në Rahovec, punimet askund

Komuna e Rahovecit në vitin 2018 i është bashkuar komunave që do të mund të krijojnë Zonë Ekonomike.

Njeriu i afërt me partinë e kryetarit të Rahovecit fitoi 12 tenderë nga Komuna

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, është i ftuari i radhës në debatin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës.

Smajl Latifi përballë Jeta Xharrës - LIVE

I ftuari i radhës në debatin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës, është kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.

Rahoveci, komuna e tretë me performancën më të mirë

Në mesin e komunave me performancë më të mirë për vitin 2019 është vlerësuar Komuna e Rahovecit që udhëhiqet nga Smajl Latifi i AAK-së.

Komunat nga të cilat vijnë të infektuarit e sotëm me COVID-19

Sot në Kosovë u shënuan edhe 4 raste të reja në COVID-19 përderisa janë shëruar 22 persona.

Qeveria e financon vetëm 1 projekt sportiv për vitin 2020 në Rahovec

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Buxhetin e Kosovës për vitin 2020, me 10 mars me 63 vota pro.