Postet nga: rahovec

Granatë Dore në Rahovec, Aktivizohet pa Pasoja

Sipas policisë, rasti ka ndodhur në rrugën “Bekim Sylka” në Rahovec.

Vrasje në Tentativë në Rahovec

Policia ka arrestuar të dyshuarin për veprën penale – vrasje në tentativë.

Kelmendi Kërkon Avancim të Prodhimeve Bujqësore në Rahovec

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramiz Kelmendi, u ka bërë thirrje fermerëve e biznesmenëve të rajonit të Rahovecit që të shtojnë punën dhe cilësinë ...

16 Vjet Burgim për Vrasjen në Kafene

16 Vjet Burgim për Vrasjen në Kafene

Medin Shala, i akuzuar për vrasjen e Agron Danuzës në një kafene të Rahovecit dhe për armëmbajtje pa leje, është dënuar nga Gjykata në Gjakovë ...

Lirohet Xhaxhai që Rrahu Mbesën e Mitur

Personi me inicialet H.B., sipas Policisë së Rajonit të Gjakovës, është liruar nga ndalimi policor, ndërsa gjatë seancës gjyqësore që është mbajtur ndaj tij është ...

Rrahja e Nxënëses, RrGGK Thërret Protestë

Aktivistet nga grupi Feminizmi Shqiptar, Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK), Grupi i Grave Asambleiste nga Komuna e Gjakovës si dhe individë e aktivistë/e nga ...

Paguan Dy Herë Dënimin e Njëjtë

Paguan Dy Herë Dënimin e Njëjtë

Blerim Hoxha nga Rahoveci ishte ndaluar nga policia më 19 mars 2015 në Prishtinë duke u dënuar për mosrespektim të shenjave të trafikut me 35 euro.

Xhaxhai Rrah Mbesën e Mitur

Një nxënëse 16 vjeçare është rrahur brutalisht të enjten para shkollës së mesme “12 Maji” në Ratkoc të Rahovecit nga xhaxhai i saj.