Postet nga: Ragip Begaj

Haradinaj e Limaj propozohen si dëshmitarë në gjykimin ndaj Begajt për 'Zonën Ekonomike të Malishevës'

Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj pritet të dëshmojnë në procesin gjyqësor ndaj ish-kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, dhe shtatë personave të tjerë.

Shtyhet seanca ndaj Ragip Begës, dëshmitari i vetëpropozuar nxirret jashtë nga gjykatorja

Në mungesë të një dëshmitari në Gjykatën e Prishtinës është shtyrë seanca ndaj ish kryetarit të Komunës së Malishevës Ragip Begës. Në këtë ...

Abelard Tahiri dëgjohet si dëshmitar në gjykimin ndaj Ragip Begajt

Në gjykatën në Prishtinë sot është dëgjuar në cilësinë e dëshmitarit Abelard Tahiri, në rastin ku i akuzuar është ish kryetari i Malishevës Ragip Begaj ...

Begaj dhe të akuzuarit tjerë edhe sot para gjyqit

Ragip Begaj dhe 7 të akuzuarit tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e ‘Zonës Ekonomike në Malishevë’ edhe sot kanë dalë para gjyqit.

Begaj dhe 7 të akuzuarit tjerë në gjyq për ‘Zonën Ekonomike – Malishevë’

 

Dëgjohen dy dëshmitarë në rastin e Zonës Ekonomike në Malishevë

Në Gjykatën e Prishtinës sot u paraqitën Shkëlzen Morina dhe Ruzhdi Begaj në cilësinë e dëshmitarëve për rastin e Zonës Ekonomike ...

Apeli e liron nga akuzat për korrupsion ish-kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj

Ish-kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, është liruar nga akuza për korrupsion nga Gjykata e Apelit.

Gjykata e dënon ish-kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj

Ish-kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj sot është shpallur fajtor nga akuza për korrupsion.