Postet nga: Radovan Karaxhiq

Radovan Karaxhiq kërkon video mesazh gjatë shpërthimit të coronavirusit

Ish lideri serb i Bosnjës, Radovan Karaxhiq i cili u dënua më burg të përjetshëm për gjenocid dhe krime tjera të luftës në Bosnjë ...

Ende asnjë vendim se ku do ta vuajë dënimin Karaxhiqi

Mekanizmi për Gjykatat Penale Ndërkombëtare në Hagë nuk ka vendosur ende se në cilin vend Radovan Karaxhiq do të vuajë dënimin e tij me burgim të ...

Prokurori i Karaxhiqit: Dënimet për Srebrenicën janë ‘një triumf i drejtësisë’

Me pothuajse 50 të pandehur të dënuar deri më tani me qindra vite burg për krime në Srebrenicë, përfshirë edhe dënimin e Radovan Karaxhiqit këtë vit, ...

Shënjestrimi i ‘turqve’: Si i hodhi Karaxhiqi themelet për gjenocidin

Lideri serb i Bosnjës i kohës së luftës Radovan Karaxhiq ishte figura kryesore e përfshirë në dehumanizimin e myslimanëve boshnjakë, duke i ripërcaktuar ata ...

Haga ia refuzon Radovan Karaxhiqit kërkesën për apel të dënimit me burg të përjetshëm

Gjykata e OKB-së në Hagë hodhi poshtë kërkesën e ish-presidentit serb të Bosnjës Radovan Karaxhiq që të lejohet të paraqesë një apel kundër kohëzgjatjes së ...

Radovan Karaxhiqi la pas një trashëgimi mizorie

Radovan Karaxhiqi është dënuar me burgim të përjetshëm, por në Ballkan, trashëgimia e tij e ligë vazhdon të jetojë nëpërmjet politikanëve që mohojnë ...

Tribunali tregon ku do ta vuajë burgun Radovan Karaxhiq (VIDEO)

Zëdhënësja e Gjykatës së Kombeve të Bashkuara, Helena Eggleston tha se Radovan Karaxhiq nuk do ta vuajë burgun në Hagë por do të dërgohet në ...

Reagimet pas dënimit me burg të përjetshëm për Radovan Karaxhiqin

Pas vendimit të Tribunalit të Hagës për të dënuar me burg të përjetshëm, ish-liderin e serbëve të Bosnjës, Radovan Karaxhiq, kanë ardhur edhe ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!