Postet nga: Radio Televizioni i Kosoves

Auditori: Në vitin 2021 u angazhuan 258 bashkëpunëtorë të jashtëm në RTK

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Radio Televizioni i Kosovës nuk ka bërë ndonjë vlerësim për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtë...

Auditori: RTK pagoi shujta mbi 160 mijë euro për persona të cilët nuk kishin qenë fare në punë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Radio Televizioni i Kosovës (RTK) kishte paguar shujta në vlerë prej 164,285 euro, për persona të cilët nuk kishin qenë ...

Kush janë kandidatët e rekomanduar për bord të RTK-së?

Në mes kritikave dhe debateve, Kuvendi i Kosovës kishte shkarkuar bordin e Radio Televizionit të Kosovës në korrik të këtij viti.

Kontrata 24 mijë euroshe që e eliminoi Ismet Sijarinën nga gara për anëtar të bordit të RTK-së

Kandidati për anëtar të bordit të Radio Televizionit të Kosovës, Ismet Sijarina është larguar nga lista prej 18 kandidatëve që do të shkojnë për votim në ...

Drejtori i RTK-së i reagon ministrit Murati: Në RTK nuk janë 100 paga më të mëdha se sa paga e ministrit

Drejtori Gjeneral i Radio Televizionit të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati ka reaguar ndaj deklaratave të ministrit të Financave, Hekuran Murati, i cili tha se në RTK janë rreth 100 paga më ...

Shkalla e dytë e Inspektoratit i Punës konfirmon se bordi zgjodhi drejtorin e shërbimeve të përbashkëta të RTK-së pa i përmbushur kriteret

Organi i shkallës së dytë të Inspektoratit të Punës ka vendosur në favor të ankesës së  Sindikatës së Radio Televizionit të Kosovës duke refuzuar si ...