Postet nga: qymyri

Ndotja e ajrit dhe lufta ndaj qymyrit

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’, sonte transmeton hulumtimin lidhur me shitjen ilegale të qymyrit.

Matoshi: Kemi planifikuar 37 milionë për mbrojtjen e ambientit

Fatmir Matoshi ministër i Mjedisit, tha se për këto pak muaj janë duke u angazhuar fuqishëm me ‘Task forcën’ për pastrimin e Kosovës.

Sylë Tahirsylaj: Ndalimi i qymyrit pa efekt në uljen ndotjes së ajrit

Kosova që disa vite kryeson listën e vendeve me nivelin me të lartë nga ndotja e ajrit, që sipas ekspertit dhe profesorit të Meteorologjisë, Sylë Tahirsylaj e gjithë ndotja ...

ZYRTARE: Ndalohet ndarja e qymyrit për punëtorët e KEK-ut

Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka ndaluar dhënien e qymyrit si dhuratë për punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës.

Nuk ndahet qymyr për punëtorët e KEK-ut

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka u shpreh kundër shpërndarjes së qymyrit për punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës.

KOSID: Fokusi në qymyr, barrierë për tranzicionin e energjisë në Kosovë

Në kuadër të Javës për Zhvillim të Qëndrueshëm në Kosovë, Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizoi ...

Termocentrali i Ri i Kosovës - një Gabim i Shtrenjtë

Dy javë më parë, ministri i Ekonomisë i Kosovës, Valdrin Lluka, ka publikuar marrëveshjen që ka nënshkruar në emër të Qeverisë së Kosovës për ...

Kush Janë Gropuesit Ilegalë të Qymyrit?

Qymyri që ekziston në sasi të madhe nën tokën e Kosovës sipas të dhënave zyrtare nuk shfrytëzohet vetëm nga KEK-ut apo punëtorët ...