Postet nga: QMF

Ankesë pas ankese: Si u zvarrit tenderi i Komunës së Prizrenit për sigurim fizik?

Pas rreth 10 muaj betejë mes Komunës së Prizrenit, kompanive të sigurimit fizik të objekteve dhe Gjykatës së tenderëve, Komuna e Prizrenit ka nënshkruar kontratën pë...

Përurohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Veternik

Në lagjen Veternik të kryeqytetit është inauguruar Qendra e re e Mjekësisë Familjare.

Fshatrat e Kamenicës pa mjekë, komuna thotë se po dërgon ekipe mobile

Asnjë injeksion, banorët e fshatit kufitar Karaçevë në Kamenicë, nuk mund ta marrin në ambulanten e fshatit të tyre. Përveç këtij fshati, edhe fshatra të tjera ...

‘Doktoresha’ e mistershme dhe pa diplomë që kreu praktikën në Mitrovicë

Edhe pse diplomimi në mjekësi është kriter për të bërë stazh si mjek, Valmire Sadriu ka arritur të bëjë stazh në dy Qendra të Mjekësisë ...

Komuna e Prishtinës me vetëm 5 mjek pediatër në kujdesin parësor, në mungesë të spitalit, rastet serioze drejtohen në QKUK

Komuna e Prishtinës ka vetëm 5 mjek pediatër në gjithë stafin e kujdesit parësor shëndetësorë, të cilët nuk janë të shpërndarë në qendra ...

Pas raportimit të KALLXO.com funksionalizohet laboratori në QMF të Fushë Kosovës

Pacientët e Komunës së Fushë Kosovës sërish e kanë në funksion laboratorin e Qendrës së Mjekësisë Familjare i cili më 30 dhjetor 2022 kishte dal jashtë ...

Pacientët me virozë mbushin qendrat e mjekësisë familjare

Temperaturë, dhimbje koke, kollë dhe pneumoni, janë simptomat më të shpeshta, me të cilat paraqiten pacientët javëve të fundit në qendrat e mjekësive familjare në Prishtinë dhe ...

Laboratori në QMF të Fushë Kosovës jashtë funksionit (VIDEO)

Pacientët të cilët kanë pasur nevojë gjatë ditës së sotme ta shfrytëzojnë laboratorin në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Komunën e Fushë Kosovë...