Postet nga: QKK

Qendra Kinematografike shpall rezultatin e konkursit për mbështetje të projekteve filmike

Qendra Kinematografike e Kosovës ka shpallur sot, më 10.06.2024, rezultatin e konkursit për mbështetje të projekteve filmike për 2023 dhe 2024.

Kosova e Shqipëria me pavijon të përbashkët në tregun e filmit në Kanë

Për të trembëdhjetin vit me radhë Qendra Kinematografike e Kosovës (QKK) prezantohet në tregun e filmit ‘Marche Du Film’ në festivalin film në Kanës të Francë...

Tre filma kosovarë shfaqen në ‘CineMarket’ në Oslo të Norvegjisë

Tre  filma nga Kosova do të shfaqen në “CineMarket” gjatë këtij muaj (prill 2024) në Oslo të  Norvegjisë.

Qendra Kinematografike emëron jurinë e konkursit për vlerësimin e projekteve filmike

Qendra Kinematografike e Kosovës (QKK) ka emëruar jurinë vlerësuese, e cila do t'i vlerësojë projektet filmike të cilat kanë aplikuar në konkursin e shpallur në dhjetor ...

Mbi 130 aplikime për mbështetje financiare në Qendrën Kinematografike

Qendra Kinematografike e Kosovës ka publikuar listën e projekteve filmime të cilat i kanë plotësuar kriteret administrative në garën për të përfituar mbështetje ...

Berlinale, Kosova e Shqipëria me pavijon të përbashkët në Tregun Evropian të Filmit

Qendra Kinematografike e Kosovës (QKK) dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë së Shqipërisë edhe këtë vit përfaqësohen me pavijon të përbashkët në edicionin ...

Shtyhet afati i konkursit për mbështetje të projekteve filmike nga Qendra Kinematografike e Kosovës

Qendra Kinematografike e Kosovës ka zgjatur afatin e konkursit për mbështetje të projekteve filmike  të shpallur më 20 dhjetor 2023.

QKK-ja hap konkursin për mbështetje të projekteve filmike

Qendra Kinematografike e Kosovës ka hapur sot konkursin për mbështetje të projekteve filmike në 12 kategori.