Postet nga: Qeveria

Ditë e Emërimeve nga Qeveria

Në bordin drejtues të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë janë zgjedhur Shqipe Dema (MBZhR), Isuf Cakiqi (MBZhR), Parim Bajrami (Oda Ekonomike e Kosovës), Tahire Maloku Gjergji (MSh), Selvete Krasniqi (...

Mustafa Fton Listën Serbe për të Hartuar Statutin e Asociacionit

Kreu i Qeverisë i ka ftuar deputetët dhe ministrat e Listës Serbe që t’i kthehen punës në institucione në mënyrë që të fillohet me hartimin ...

Arrihet Marrëveshje për Murin

Në një komunikatë të lëshuar nga Qeveria e Kosovës në orët e para të mëngjesit të sotëm, u bë e ditur se është arritur marrë...

Qeveria Ndan 150 Mijë Euro për Ekspertizën në Kontestin me ‘AXOS’

Qeveria e Kosovës ka ndarë sot 150 mijë euro për të mbuluar koston e ekspertizës në çështjen e kontestit në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit pë...

Pesë Rekomandimet e Kuvendit për Raportin e Auditorit

Zyra e Auditorit të Përgjithshëm në faqen e vet zyrtare ka publikuar dokumentin me 5 rekomandime të Kuvendit të Republikës së Kosovës lidhur me Raportin Vjetor të ...

Komuna e Prishtinës Padit Qeverinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti në mbledhjen e shtatë të Kuvendit të Komunës tha se e ka paditur Qeverinë e Kosovës për pronat ...

Iniciohet Ndryshimi i Ligjit për Veteranët

Në mbledhjen e qeverisë së zhvilluar sot u miratua koncept dokumenti për rregullimin e fushës së pensioneve për veteranë dhe kategori tjera të luftës.

30 Mijë Euro për Aeroportin e Gjakovës

Në mbledhje 30 mijë eurot për Aeroportin e Gjakovës qeveria i ndau si ndihmë urgjente.