Postet nga: qeveria shqiptare

Rama: Në Komitetin Kombëtar të Rindërtimit të përfshihet edhe opozita

Kryeministri shqiptar, Edi Rama ka kërkuar që në Komitetin Kombëtar të Rindërtimit të përfshihet edhe opozita me dy përfaqësues të saj. Në mbledhjen e ...

Trekëndëshi i Diplomacisë Rajonale Bëhet Katërkëndësh

Pas zgjedhjeve të vitit 2013, qeveria shqiptare e kryeministrit Edi Rama argumentoi se Turqia do të ngrihej në nivelin e Italisë dhe Greqisë si partner strategjik i vendit, mbështetur kjo ...

Programi i Qeverisë, Bie Premtimi për Shëndetësi Falas

Programi i Qeverisë “Rama 2”, i cili u miratua në Kuvendin e Shqipërisë në orët e vona të së martës me 78 vota pro dhe që u publikua nga ...

PD e LSI: Qeveria 'Rama 2', Thellim i së Keqes

Kryeministri Edi Rama prezantoi të dielën ekipin e ri të ministrave: një qeveri e ngritur përgjithësisht mbi trashëgiminë e mandatit të parë. Në fjalimin e tij ...

Qeveria Shqiptare Kritikohet për ‘Kaosin e Shpenzimeve’

Si asnjëherë më parë, Qeveria shqiptare këtë vit i ka mbajtur pothuajse të bllokuara të gjitha investimet publike për pjesën më të madhe të vitit, duke ...

Rishikimi i Buxhetit të Shqipërisë, Ulen të Ardhurat

Qeveria shqiptare miratoi një Akt Normativ të publikuar të premten në Fletoren Zyrtare, në të cilin parashikohet ulje e planit të të ardhurave me 4.4 miliardë lekë, (31 milionë euro), uljen e ...