Postet nga: qeveria haradinaj

10 raporte, 5 kryeministra – Si u rendit Kosova ndër vite në perceptim të korrupsionit?

Në vitin e parë të qeverisë së udhëhequr nga Albin Kurti është barazuar rekordi i Kosovës për marrjen e më së shumti pikëve në Indeksin e ...

Shfuqizohet vendimi i qeverisë Haradinaj për mandatin e drejtorit të Shërbimit Gjeologjik

Qeveria të cilës i prin Albin Kurti ka shfuqizuar një vendim të qeverisë Haradinaj.

Murati: Toka e privatizuar me 6 euro ari, u shpronësua për 7,500 euro për ari

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, edhe njëherë ka folur në lidhje me shpronësimet në rrugën Prishtinë-Pejë. Ai ka treguar çmimet me të ...

DOKUMENT - Këto janë pronat dhe milionët për të cilat qeveria dyshon se ka pasur keqpërdorime në shpronësim

Ministri Financave Hekuran Murati përmes një konference për media ka njoftuar sot gjatë ditës se kanë gjetur që rreth 12 milionë euro më shumë janë propozuar të paguhen ...

Lëvizja FOL: Qeveria Haradinaj, Hoti e Kurti 1 nuk kanë respektuar afatet ligjore për deklarimin e pasurisë

Lëvizja FOL ka publikuar raportin “(Mos) zbatimi i Ligjit për Deklarim të Pasurisë nga Qeveria Haradinaj, Kurti 1 dhe Hoti”, ku thonë zyrtarët e lartë publik të kë...

Hekuran Murati: Qeveria Haradinaj ia rriti rrogat vetes, ne morëm vendim për shtesa

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës ku po diskutohet për gjendjen me pandeminë COVID-19 në Republikën e Kosovës, ...

Standardi i ri i punësimeve nën arsyetimin e ‘emërimeve’

Me ardhjen në pushtet të Qeverisë së Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, tashmë në detyrë, shumë kontrata të dyshimta e vendime të jashtëligjshme të ...

Si u bënë "Rrush e Kumbulla" fondet rezervë në qeverisjen Haradinaj

Është publikuar raporti vjetor financiar i buxhetit të Kosovës për vitin 2019.