Postet nga: qentë endacakë

Qentë Endacakë në Prishtinë Pa Rrezikshmëri të Lartë Sëmundjesh?

Rreziku nga qentë endacakë, edhe pse teorikisht i pranishëm në disa aspekte, mund të mos jetë i tillë për sëmundjet më të rrezikshme ngjitëse, në Komunë...

Qentë Endacakë Mësyjnë Drenasin

Qentë Endacakë Mësyjnë Drenasin

Dy fëmijët e Agron Bylykbashit, vajzën shtatë vjeçare dhe djalin tre vjeçar, ishin preja e ditës së premte, e qeneve endacakë në komunën ...

Qentë Endacakë-Rreziku dhe Problemet me Strehimore, Ligj e Inspektorë

Më 17 dhjetor të vitit të kaluar, dy javë para festës së Vitit të Ri, një grumbull i qenve endacakë kafshoi për vdekje një gjashtëvjeçar nga Fushë ...

Qentë Endacakë Lëndojnë Rëndë Një Person

Një person është sulmuar nga qentë endacakë me ç‘rast ka marrë lëndime të rënda trupore.

Kërkohet Bashkëpunim Ndër-Komunal Për Rrezikun Ndaj Qenve Endacakë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa ka vizituar familjen Jasharaj në Fushë Kosovë për t’u shprehur ngushëllime pas humbjes tragjike të jetës së ...

Kërkohet më Shumë Siguri për Fëmijët nga Qentë Endacakë

Koalicioni i OJQ-ve të Pavarura (KOMF) ka reaguar pas vdekjes së 7 vjetarit dje në Fushë Kosovë, si pasojë e plagëve që kishte marrë nga qentë endacakë.

Qentë në Strehimore të Pejës në Mëshirën e Vullnetarëve

Me 3 gusht të këtij viti, Komuna e Pejës pati filluar t’i mbledhë qentë endacakë në qendër të qytetit dhe t’i dërgojë ata në strehimoren ...

Gjakova Çon Qentë Endacakë në Strehimoren e Rahovecit

Gjakova Çon Qentë Endacakë në Strehimoren e Rahovecit

Komuna e Gjakovës ka nisur të zë qentë e saj endacakë për t’i dërguar në strehimoren për qen dhe mace në fshatin Nagavc të Rahovecit, ...