Postet nga: qentë endacakë

Kafshët Endacake në Rusi Paguajnë me Jetë Mbajtjen e Kampionatit Botëror

Më shumë se 1 milion persona kanë nënshkruar një peticion online, duke i kërkuar Qeverisë ruse të anulojë përpjekjet për “eliminimin” e maceve dhe qenve endacakë, në ...

Koalicioni Kundër Qenve

Zyra e Kryeministrit, Asociacioni i Komunave të Kosovës dhe disa nga Komunat e Kosovës janë bashkuar për të zgjidhur çështjen e qenve endacakë që janë kthyer në ...

Pulat dhe Qentë 'Vizitorë' në Oborrin e Qendrës së Mjekësisë Familjare

Në oborrin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Vushtrri shpesh pushojnë qentë endacakë, ndërsa gjejnë ushqim edhe pulat.

Trefishohet Buxheti për Trajtimin e Qenve Endacakë

Qentë endacakë po konsiderohen si një nga problemet më të cilat po përballen qytetarët e Kosovës.

Haradinaj: Qentë Endacakë Temë Alarmante

Qeveria miratoi sot propozim-vendimin e Agjencisë së Veterinës dhe Ushqimit për Menaxhimin dhe Kontrollin e Qenve Endacakë.

Qentë Endacakë, Rrezik Permanent për Qytetarët e Prishtinës

Dy fëmijë, njëri 10 e tjetri 11-vjeçar kanë pësuar lëndime trupore pas sulmit nga një qen endacak në lagjen “Ulpiana” në Prishtinë.

Ahmeti i Kërkon Ndihmë Haradinajt për Qentë Endacakë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se situata me qentë endacakë ka arritur nivelin alarmant.

Banorët e Hajvalisë në Hall nga Qentë Endacakë

Banorët e Hajvalisë janë të rrezikuar nga numri i madh i qenve endacakë.