Postet nga: qentë endacakë

Kjo është gjendja shëndetësore e të miturit që u sulmua nga qeni endacak

Tetë vjeçari nga Vushtrria i cili u sulmua nga një qen endacak javën e kaluar, aktualisht nuk është në gjendje të mirë shëndetësore sipas familjes.

VIDEO: Llavë qensh endacakë në qendër të Prishtinës

Një grumbull qensh endacakë është parë sot duke u endur nëpër qendër të kryeqytetit.

Harxhohet buxheti i projektit për qentë endacakë, gjysma e qenve ende të patrajtuar

Në shtator të vitit 2017, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti kishte shpallur gjendje të jashtëzakonshme, pas sulmeve të qenve endacakë ndaj një djaloshi 4 vjeçar në lagjen “Emshir”, dhe ...

OJQ 'Të Bashkuar për Kafshët' fton vullnetarët të vëzhgojnë projektin për qentë endacakë

Organizata joqeveritare “Të Bashkuar për Kafshët” u ka bërë thirrje aktivistëve për të drejtat e kafshëve që ta fillojnë monitorimin e projektit të Agjencisë ...

Aktivistët për mbrojtjen e kafshëve kundërshtojnë strehimoren e qenve në Prizren

Një strehimore për qentë endacakë nuk po duket ide e mirë për aktivistët në rrjetin e organizatave ‘Të bashkuar për kafshët’.

Prizreni ndan 35 mijë euro për strehimore të qenve

Komuna e Prizrenit pritet të ndërtojë në strehimore për qentë endacakë pas fillimit të projektit për menaxhimin e tyre.

Kafshohet nga Qeni Endacak në Qendër të Prishtinës

S.I qytetare nga Prishtina ka raportuar rastin e kafshimit nga qentë endacakë.

'Sheshi i Qenve Endacakë’ në Obiliq

Një grup i qenve endacakë janë “rrezitur” dhe kanë dremitur sot në qendër të Obiliqit.