Postet nga: qente endacak

Shpend Ahmeti: Situata me qentë endacak është alarmante në çdo Komunë

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, ka thënë se situata me qentë endacak është alarmante në çdo Komunë të Republikës së Kosovës.

Prishtina hap tender për trajtimin e qenve endacak

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për trajtimin e qenve endacak.

Sulmet nga qentë endacak, qytetarët paralajmërojnë padi ndaj Komunës së Prishtinës

Një qytetarë e Prishtinës përmes rrjetit social Facebook ka ndarë rrëfimin e saj se si qentë endacak e kanë sulmuar djalin e saj 12 vjeçar sot gjatë ...

Prishtina ndërton strehimore për qentë endacakë në Hajvali

Rrezikut permanent për qytetarët e Prishtinës nga qentë endacakë do tentohet t'i bëhet zgjidhje përmes ndërtimit të një strehimoreje në Hajvali.

Prishtina bëhet me pika ushqimore për qentë endacak

 

Qentë "marrin kontrollin" e qytetit të Gjilanit (VIDEO)

Aktivisti Arianit Sllamniku nga qyteti i Gjilanit ka publikuar një video ku në qendër të qytetit janë parë me dhjetëra qenë të cilët i ndjekin veturat që ...

Sfidat e Komunës së Prizrenit me qentë endacak, vjedhjet e shumta dhe zjarrvëniet

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në Komunën e Prizrenit sot ka mbajtur mbledhjen e radhës. Përveç anëtarëve të rregullt të kë...