Postet nga: Qendra Kinematografike

Policia konfirmon se po e trajton rastin ndaj Arben Zharkut

Policia e Kosova është duke i trajtuar pretendimet ndaj Arben Zharkut lidhur me dyshimet për keqmenaxhim në Qendrën Kinematografike të Kosovës.

Zharku: Këshilli Drejtues nuk kërkoi llogari për udhëtimet nëpër festivale

Ish -drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës (QKK), Arben Zharku, tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se të gjitha udhëtimet nëpër festivale si përfaqë...

Si u dyfishuan të ardhurat e Arben Zharku si drejtor i QKK-së?

Ish-drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës (QKK), Arben Zharku, po del të jetë njëri prej drejtorëve më të paguar në krye të institucioneve të kulturës.

Arben Zharku flet për pasurinë e tij

Ish- drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku, tha gjatë intervistës në emisionin “Kallxo Përnime” që gjatë 20 viteve ka arritur të udhëtojë në gjithë ...

Investimet e gabuara në shëndetësi - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet hulumtimi për investimet e gabueshme në shëndetësi, të cilat lanë qindra qytetarë anekënd Kosovës pa shërbime mjekë...

Bislimi dhe Baruti përplasen në ‘Kallxo Përnime’ për qasje në dokumente publike

Producentja Valmira Baruti dhe Bislim Bislimi, zëvendësues i Sekretarit të Përgjithshëm në MKRS, janë përplasur gjatë emisionit “Kallxo Përnime” lidhur me kërkesat pë...

Baruti: U padita se fola për keqpërdorimet në QKK

Producentja Valmira Baruti tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se është paditur nga ish-drejtori Arben Zharku për shkak të hulumtimit për keqpërdorime në Qendrën Kinematografike të ...

Daka: Serialet nuk duhet të përfshihen në Ligjin e kinematografisë

Aktori dhe regjisori Luan Daka tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se audio-vizuelja, ku hynë edhe  serialet televizive, nuk duhet përfshihet në Ligjin e kinematografisë.