Postet nga: qemajl mustafa

Apeli: Aktakuza Ndaj Qemajl Mustafës u Hodh pa Arsye të Plota

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës në lidhje me hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj ish-kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 personave tjerë, ...

Gjykata e Apelit Ndryshon Fatin e Aktakuzës Ndaj Qemajl Mustafës

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës në lidhje me hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj ish-kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 personave tjerë.

Kërkohet Plotësimi i Aktakuzës në Rastin e Qemajl Mustafës

Lajmin për KALLXO.com e ka bërë të ditur gjyqtari i rastit, Sylë Lokaj.

Gjykimi i Qemajl Mustafës në Sallën e Asamblesë

Gjykimi i Qemajl Mustafës në Sallën e Asamblesë

Sa ishte kryetar i Gjilanit në periudhën 2008-2013, Qemajl Mustafa sallën e asamblesë së kësaj komune e kishte shfrytëzuar për prezantim të projekteve dhe debat ...

Gjykimi i Qemajl Mustafës Zhvendoset në Pejë

Ish-kryetarit të Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 38 personave të akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës, do t’u duhet që ditëve kur të ketë seanca të ...

Aktakuzë Ndaj Qemajl Mustafës dhe 38 të Tjerëve

Vargut të gjatë të zyrtarëve të lartë komunalë që janë gjetur në listat e prokurorisë prej sot u janë bashkuar edhe ish kryetari i komunës së Gjilanit, Qemajl ...

Protestë Kundër Kundërmimit nga Mirusha

Banorë të lagjes “Rexhep Dajkovci” që gjendet afër shtratit të këtij lumi kërkojnë nga Komuna e Gjilanit përfundimin e punimeve në këtë shtrat.

SMS-të e Rastit Limaj

Ish-kryetari i Gjilanit Qemajl Mustafa për të katërtën herë u gjend në karrigen e dëshmitarit në rastin e njohur si MTPT, ku të akuzuar janë Fatmir ...