Postet nga: qemajl mustafa

Qemajl Mustafa tregon nëse do ta lirojë pozitën pas vendimit të Kadri Veselit

Dy mandate më parë, Qemajl Mustafa  kishte qenë në pozitën e kryetarit të Komunës së Gjilanit. Tani ai është votuar për kryetar të PDK-së në Gjilan.

Gjykata ia dedikon një javë gjykimit të Qemajl Mustafës dhe 38 të akuzuarve për krim të organizuar

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i PDK-së, në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të organizuar.

Qemajl Mustafa në qershor del para gjyqit për kurdisje të tenderëve

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i sapozgjedhur i degës së PDK-së në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të ...

Qemajl Mustafa shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar të PDK-së në Gjilan

Ish-kryetari i Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa ka shpallur zyrtarisht kandidaturën për kryetar të Degës së PDK-së në Gjilan.

Apeli - Qemajl Mustafa dhe të tjerët do gjykohen për krim të organizuar

Gjykata e Apelit nuk është pajtuar me vendimin e Gjykatës Themelore në Pejë, e cila e kishte hedhur poshtë aktakuzën krim të organizuar ndaj Qemajl Mustafës dhe ...

Gjykata ia lehtëson veprën Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Gjykata Themelore në Pejë me vendimin të cilin e ka nxjerrë ia ka lehtësuar pozitën Qemajl Mustafës dhe të akuzuarëve tjerë për veprën penale ‘...

Ish-kryetari i Gjilanit Qemajl Mustafa do rigjykohet për korrupsion

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka kthyer në rivendosje aktvendimin e Gjykatës Themelore në Pejë, të datës 30.03.2018, me anë të tw cilit ishin refuzuar si të ...

Të Akuzuarit S'i Zë Gjykata, Seanca Mbahet në Sallën e Asamblesë Komunale

Për shkak të numrit të madh të të akuzuarve dhe avokatëve të tyre, seanca fillestare në rastin e ish-kryetarit tët Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të ...