Postet nga: qemajl mustafa

Shtyhet për në maj gjykimi kundër Qemajl Mustafës dhe të tjerëve, procesit nuk i shihet fundi

Për shkak të situatës me pandeminë e virusit COVID 19, është shtyrë për në maj gjykimi ku po akuzohen për krim të organizuar 37 persona, përfshirë ish ...

Zvarritjet në gjykimin e ish-kryetarit të Gjilanit dhe 36 të akuzuarve të tjerë, procesit s'i shihet fundi

Aktakuza ndaj ish-kryetarit te Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe të tjerëve, është ngritur më 16 shtator 2016.

Tensione në Gjykimin e ish kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa

Tensionet mes mbrojtjes dhe Prokurorisë e kanë përshkruar edhe seancën e sotme, ku po akuzohen për krim të organizuar 37 persona, përfshirë ish kryetarin e Komunës ...

Gjykimi i Qemajl Mustafës, tensione mes mbrojtjes e prokurorisë

Gjykata e Pejës i mblodhi sot 37 të akuzuar për krim të organizuar, përfshirë ish-kryetarin e Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa.

Gjykimi i Qemajl Mustafës: Mungon një i akuzuar shtyhet seanca

Në mungesë të dëmtuarit dhe të akuzuarit Avdyl Pireva, Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 37 ...

I akuzuari për korrupsion dhe krim të organizuar bën fushatë për PDK-në

Ish-kryetari i Gjilanit, Qemajl Mustafa, vazhdon të jetë pjesë e fushatave të Partisë Demokratike të Kosovës.

Dy fytyrat e luftës kundër korrupsionit të Kadri Veselit

Pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës dhe caktimit të datës së zgjedhjeve për më 6 tetor, partitë politike kanë “ndezur” motorët për fushatën elektorale.

Kadri Veseli mirëpret anëtarësime të reja në Gjilan, pa kryetarin e degës së PDK-së

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka mirëpritur në parti disa anëtarësime të reja nga Gjilani në një ngjarje që është mbajtur gjatë të shtunës.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!