Postet nga: qazim rrahmani

Zëvendësministri Qazim Rrahmani thotë se e dërgoi dikë tjetër për ta bërë pagesën e dënimit në gjykatë

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Qazim Rrahmani nuk ka treguar nëse e ka paguar gjatë ditës së sotme pjesën e mbetur të dë...

Zëvendësministri në qeverinë Hoti ende nuk e ka paguar plotësisht dënimin me gjobë

Qazim Rrahmani, Zëvendësministër i Ministrisë së Kulturës në qeverinë e udhëhequr nga Avdullah Hoti, në tetor të vitit 2018 ishte dënuar për keqpërdorim ...

"Potpuri" zëvendësministrash në Ministrinë e Vlora Dumoshit

Qeverinë që i printe Ramush Haradinaj e kishin kritikuar shpesh për numër të madh të zëvendëskryeministrave, ministrave e zëvendësministrave.

Kandidati kërkon punësimin e 10% të komuniteteve

Qazim Rahmani nga Partia e Ashkalinjve për Integrim thotë se kauza e tij dhe e partisë së tij nëse arrin të bëhet deputet është që ta kë...

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

Zëvendësministri Qazim Rrahmani thotë se ka pasur shumë aktivitete, por i ka paraqitur ato më të theksuarat gjatë tre muajve.

Qazim Rrahmani: Stop Punësimeve Familjare në Shëndetësi

Kandidati i Partisë së Ashkalive për Integrim për kryetar të komunës së Ferizajt, Qazim Rrahmani, tha në Debat Pernime se prioritet i partisë së tij për ...

Ofrohet Qasje më e Lehtë në Punësim për Romët, Ashkalitë dhe Egjiptasit

Zëvendës Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale Qazim Rrahmani, nënshkroi të premten Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Organizatën Joqeveritare “VO RAE” ...

Akuza për Falsifikim të Buxhetit në Ferizaj

Akuza për Falsifikim të Buxhetit në Ferizaj

Rishikimi i Buxhetit u miratua në seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga kryesuesi, Faruk Guri, ndërsa kryetari Muharrem Sfarqa nuk ishte i pranishëm.