Postet nga: PZAP

PZAP: Nuk ka përsëritje të zgjedhjeve në Han të Elezit

Paneli Zgjedhor për Parashtresa dhe Ankesa ka vendosur që në Komunën e Hanit të Elezit të mos ketë përsëritje të zgjedhjeve.

Supremja refuzon ankesën e Bekim Jasharit kundër PZAP-së

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e subjektit të Bekim Jasharit kundrejt vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Prokuroria nis hetimet për dyshimet që çuan në anulimin e zgjedhjeve në Han të Elezit

Prokuroria e Ferizajt ka filluar hetimet pasi Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka anuluar zgjedhjet në Han të Elezit.

PZAP hedh poshtë ankesën e Bekim Jasharit ku përmendet edhe Mërgim Lushtaku

Gjatë procesit zgjedhor më 17 tetor, ekipi i KALLXO.com raportoi se në afërsi të qendrës së votimit në fshatin Kllodernicë të Skenderajt, është parë deputeti i PDK-së, Më...

PDK: Vendimi i PZAP-së për Hanin e Elezit - i paargumentuar, do të ankohemi në Gjykatën Supreme

Partia Demokratike e Kosovës po e konsideron si të jashtëligjshëm vendimin e PZAP-së për anulim të zgjedhjeve në komunën e Hanit të Elezit.

Anulimi i zgjedhjeve në Han të Elezit, Rufki Suma kërkon prezencë të shtuar të Policisë gjatë votimeve

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka anuluar të gjitha votat për kryetar të Komunës së Hanit të Elezit.

Dyshime të mëdha për 'tren bullgar' në Skenderaj, tetë fletëvotime të pavulosura

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka konstatuar se tetë fletëvotime kanë qenë të pavulosura në kutinë e votimit për kryetar të Komunës së Skenderajt.

PDK e Hanit të Elezit: Asnjë nga akuzat në vendimin e PZAP-së nuk janë të vërteta

Partia Demokratike e Kosovës në Han të Elezit ka mohuar akuzat që i ka parashtruar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa kandidati i pavarur për kryetar ...