Postet nga: PZAP

Munguan vota e shokut dhe e nënës së shokut, PZAP urdhëron rinumërimin e votave të PDK-së në Prigodë të Istogut

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka pranuar pjesërisht ankesën e Dardan Kaliqanit, kandidat i PDK-së për asamblist në Istog.

PZAP vendos, do të rinumërohen të gjitha votat për asamblistë në Podujevë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim për rinumërimin e të gjitha fletëvotimeve për kandidatët për asamblistë të Kuvendit Komunal ...

Mbi 350 ankesa nga kandidatët për kuvende komunale kundër vendimit të KQZ-së

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka bërë të ditur se ka pranuar 352 apele të paraqitura nga kandidatet për anëtarë të kuvendeve komunale kundër ...

Supremja refuzon ankesën e Listës Serbe

Gjykata Supreme e ka vlerësuar si të pabazuar ankesën e Listës Serbë kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), të cilët ...

Fletëvotimet e pavulosura në Skenderaj, PZAP refuzon që të rinumërohen disa vendvotime

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa (PZAP) ka refuzuar sërish ankesat e kandidatit për kryetar të komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, lidhur me pretendimet e parregullsive ...

Supremja konfirmon vendimin e PZAP për dënimin e PDK-së me 10 mijë euro

Gjykata Supreme sot ka refuzuar ankesën e bërë nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), nga vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) i cili ...

Suma nuk pajtohet me vendimin e PZAP-së, i drejtohet sërish Gjykatës Supreme

Kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Hanit të Elezit, e ka konfirmuar për KALLXO.com se sot sërish është ankuar në Gjykatën Supreme ...

Mbi 10 mijë euro gjobë për PDK-në për rastin në Han të Elezit

Partia Demokratike e Kosovës është dënuar me gjobë mbi 10 mijë euro nga Paneli Zgjedhor për Parashtresa dhe Ankesa.