Postet nga: PZAP

KDTP Dënohet me 300 Euro Gjobë

Subjekti politik Kosova Demokratik Turk Partisi (KDTP), dega në Prizren, është gjobitur me 300 euro nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Shpend Ahmeti Dënohet nga PZAP

Përfshirja e personave të mitur në fushatë zgjedhore nga kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, i ka kushtuar Lëvizjes Vetëvendosjes me ...

PZAP Dënon Lirak Çelajn

Një aktivitet i kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Lirak Çelaj, në lagjen Dardania të Prishtinës, në të cilin janë përfshirë ...

8850 Euro- Gjobat e PZAP-it për Partitë

Nga 21 shtatori kur filloi fushata zgjedhore për zgjedhjet lokale të 22 tetorit Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa u ka shqiptuar gjoba në vlerën 8850 euro subjekteve politike pë...

Subjektet Politike Nuk Certifikohen Pa Paguar Borxhin

337 mijë e 533 euro është borxhi i përgjithshëm i papaguar nga subjektet politike, borxh ky i krijuar nga gjobat e shqiptuara gjatë zgjedhjeve të 11 qershorit të këtij viti.

Do të Rinumërohen Votat e Dy Partive në 23 Vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sipas burimeve të KALLXO.com brenda këtij institucioni ka urdhëruar Qendrën e Numërimit të Votave për rinumërim të votave të ...

Supremja Pranon Dy dhe Hedh Tri Ankesa për Zgjedhjet

Gjykata Supreme në një komunikatë për medie ka treguar se si ka vepruar në lidhje me ankesat e pranuara nga disa kandidatë për deputetë ndaj vendimeve të Panelit ...

65 Ankesa në PZAP për Rezultatet e Zgjedhjeve

Numri i ankesave në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa në lidhje me rezultatet e zgjedhjeve të 11 qershorit ka arritur në 65.