Postet nga: PZAP

Pas ankesës së BIRN/IKS, Lëvizja Vetëvendosje gjobitet me 300 euro nga PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka njoftuar se pas ankesës së BIRN dhe Internews Kosova ka gjobitur me 300 euro Lëvizjen Vetëvendosje për thyerje ...

Supremja refuzon ankesën e kandidatit të NISMA-s për vjedhje votash

Gjykata Supreme ka refuzuar ankesën e kandidatit S.M., nga Nisma Socialdemokrate dega në Prizren, kundër vendimit Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Gjykata Supreme refuzon ankesën e kandidates së LDK-së se në dy vendvotime i mungojnë votat

Gjykata Supreme ka refuzuar ankesën e kandidates për Kuvend Komunal të Prishtinës e cila kishte pretenduar se në dy vendvotime në kryeqytet sipas saj i mungojnë votat.

KQZ ka filluar me rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve për asamble komunale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të dërgojë në rinumërim rreth 500 vendvotime për Kuvende Komunale në zgjedhjet e 17 tetorit.

Manipulime gjatë numërimit të votave, PZAP-ja vendos që të rinumërohen tre vendvotime në Fushë Kosovë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), ka vendosur që tre vendvotime në Fushë Kosovë të shkojnë në riunimërim të votave.

Mospërputhje të rezultateve, PZAP urdhëron rinumërimin e votave në disa vendvotime në Pejë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e konsideruar të bazuar ankesën e kandidatit për Kuvend Komunal të Komunës së Pejës nga Aleanca për ...

PZAP vendos rinumërimin e katër vendvotimeve pas ankesës së kandidates për asamble në Pejë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim që të rinumërohen të gjitha fletëvotimet e kandidatëve për Kuvend Komunal në Pejë nga subjekti ...

U ankua se mungonin votat e familjarëve, PZAP urdhëron rinumërimin e votave

Kandidates së LDK-së për asambliste në komunën e Rahovecit, Hazbije Shala, i është pranuar si e bazuar ankesa nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, se në ...