Postet nga: Punimet

Malishevë, ndërpriten punimet në trotuaret e dy fshatrave

Drejtori i Urbanizmit në Komunën e Malishevës, Avdi Morina, pasi inspektoi punimet në ndërtimin e trotuareve në fshatrat Rud dhe Damanek, ka urdhëruar ndërprerjen e ...

Në këto lokacione të Mitrovicës sot do të ketë ndërprerje të ujit

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica” ka njoftuar se sot, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujit do të intervenojnë në sanimin e rrjedhjeve dhe kyçjeve në rrjet, ...

KRU “Mitrovica” njofton për ndërprerjet e ujit gjatë ditës në këtë rajon

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica" ka njoftuar për kohën e ndërprerjes së ujit gjatë ditës së sotme nëpër disa lokacione të këtij ...

MKRS dhe Komuna e Gjakovës përplasen për punimet në “Çarshinë e Madhe” në Gjakovë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka pezulluar punimet në Çarshinë e Madhe në Gjakovë.

Rruga ‘Agim Ramadani’, Komuna e Prishtinës me shumë vërejtje për punët e kryera nga operatori ekonomik

Punimet në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë kanë filluar në mesin e vitit 2020 dhe kanë përfunduar në maj të vitit 2021. Punimet u kryen nga operatori ekonomik “RSM Company”. ...

KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në rajonin e Prishtinës e Ferizajt

 

Punime ne rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër (e mërkurë) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Policia tregon pse e ndaloi rrënimin e ish-objektit të Gjykatës në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë në orët e hershme të mëngjesit kishte filluar punimet për rrëzimin e ish-objektit të Gjykatës Komunale, por u ndalua nga ana e ...