Postet nga: Punimet

Punimet pa pëlqim ujor në Ibër, deklarohet Prokuroria e Mitrovicës

Prokuroria e Mitrovicës po trajton rastin e punimeve për ndërtimin e një ure, pa leje mjedisore mbi lumin Ibër në Mitrovicë.

Ndërprerja e rrjedhës së Ibrit në Mitrovicë, Inspektorati urdhëron ndaljen e punimeve që u kryen pa leje

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPH), ka gjetur se për punimet e zhvilluara për ndërtimin e urës për këmbësorë, ...

Punimet e papërfunduara afër shkollës, konsiderohen rrezik për fëmijët në ‘Ulpianë’ të Prishtinës

Mospërfundimi i punimeve për vendosjen e sinjalistikës në afërsi të vendkalimit të këmbësorëve që gjendet afër shkollës fillore “Hasan Prishtina” në ...

Sërish shtyhet afati për finalizimin e punimeve të shkallëve tek Posta e Madhe në Prishtinë

Punimet për ndërtimin e shkallëve në lagjen “Dardania” në Prishtinë tek vendi i njohur si Posta e Madhe, janë shtyrë sërish ndonëse kanë pasur të ...

Punimet në lagje ‘shkatërrojnë’ fushën e sportit në Bregun e Diellit në Prishtinë – VIDEO

Fusha e sportit në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë është dëmtuar si pasojë e disa punimeve në këtë lagje.

Arti përmes filigranit në burg

Brenda hapësirave të burgjeve të Kosovës në vazhdimësi zhvillohen aktivitete të ndryshme, të cilat aftësojnë gratë, burrat e të rinjtë në zanate të ndryshme.

Punimet në rrugën të Pallati i Drejtësisë, bllokimi i rrugës vazhdon deri në dhjetor

Punimet për ndërtimin e rrugës “Nekibe Kelmendi”, që kanë filluar në shtator të këtij viti ende janë në proces.

KEDS njofton për punime në rrjetin elektrik, disa zona do të mbesin pa rrymë 

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë - KEDS ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë punime në rrjetin elektrik. Për pasojë  ...