Postet nga: Punimet

Punime që po shkatërrojnë rrugët historike në zonën e mbrojtur të Prizrenit

Punimet për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit në Rrugën “Berati” në Qendrën Historike të Prizrenit janë bërë pa respektuar kushtet e përshkruara ...

Punimet pa pëlqim ujor në Ibër, deklarohet Prokuroria e Mitrovicës

Prokuroria e Mitrovicës po trajton rastin e punimeve për ndërtimin e një ure, pa leje mjedisore mbi lumin Ibër në Mitrovicë.

Ndërprerja e rrjedhës së Ibrit në Mitrovicë, Inspektorati urdhëron ndaljen e punimeve që u kryen pa leje

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPH), ka gjetur se për punimet e zhvilluara për ndërtimin e urës për këmbësorë, ...

Punimet e papërfunduara afër shkollës, konsiderohen rrezik për fëmijët në ‘Ulpianë’ të Prishtinës

Mospërfundimi i punimeve për vendosjen e sinjalistikës në afërsi të vendkalimit të këmbësorëve që gjendet afër shkollës fillore “Hasan Prishtina” në ...

Sërish shtyhet afati për finalizimin e punimeve të shkallëve tek Posta e Madhe në Prishtinë

Punimet për ndërtimin e shkallëve në lagjen “Dardania” në Prishtinë tek vendi i njohur si Posta e Madhe, janë shtyrë sërish ndonëse kanë pasur të ...

Punimet në lagje ‘shkatërrojnë’ fushën e sportit në Bregun e Diellit në Prishtinë – VIDEO

Fusha e sportit në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë është dëmtuar si pasojë e disa punimeve në këtë lagje.

Arti përmes filigranit në burg

Brenda hapësirave të burgjeve të Kosovës në vazhdimësi zhvillohen aktivitete të ndryshme, të cilat aftësojnë gratë, burrat e të rinjtë në zanate të ndryshme.

Punimet në rrugën të Pallati i Drejtësisë, bllokimi i rrugës vazhdon deri në dhjetor

Punimet për ndërtimin e rrugës “Nekibe Kelmendi”, që kanë filluar në shtator të këtij viti ende janë në proces.