Postet nga: punëtori

QKK fton skenaristët kosovarë në punëtorinë ‘Shkrimi i skenarit për serial televiziv’

Për pesë ditë me radhë, nga 23 deri më 27 shtator 2019, Jill Goldsmith, skenariste dhe producente amerikane, do të trajnojë skenaristët kosovarë rreth shkrimit të skenarëve për seri ...

Ranilluk, punëtori gjatë punimeve bie nga lartësia

Një punëtor në fshatin Crep të Ranillukut, ka pësuar lëndime pasi ka rënë nga një lartësi.

Aksidentet në vendin e punës dhe efikasiteti i Ligjit të Punës në Kosovë 

Dispozitat ligjore të parapara të kujdesen për respektimin e të drejtave të punëtorëve dhe mekanizmat kontrrollues po tregohen të pafuqishëm karshi numrit të rritur problemeve me ...

Kosovarët kredi në banka në vlerë 2.7 miliardë euro

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë që me përkrahjen e partnerëve ndërkombëtarë BQK ka arritur progres ...

Punëtori Goditet nga Vinçi

Një person gjatë ndërtimit të një shtëpie është goditur nga vinçi i cili është shkëputur nga kati i tretë.

KEK-u Shpreh Ngushëllime dhe Tregon si Vdiq Punëtori i Tij

Korporata Energjetike e Kosovës i ka shprehur ngushëllime familjes për vdekjen e punëtorit të kësaj korporate Fehmi Salihu  natën e mbrëmshme.

Vdes një Punëtor i KEK-ut

Një punëtor i Korporatës Energjetike të Kosovës ka vdekur mbrëmë në vendin e tij të punës.

USAID-i me Grant për “Bonevet”

Drejtori i Misionit të USAID-it Xhejms Houp do të marrë pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të grantit, i shoqëruar nga pronari i kompanisë Bonevet, Vllaznim Xhiha.